De omgeving: Montsoreau (Loirestreek)

Wordt binnenkort geüpdatet!

Camping

Komend jaar verblijven we op Camping L’Isle Verte in Montsoreau. De camping ligt in het hart van de vallei van de Loire. Camping L’Isle Verte – het groene eiland – doet zijn naam eer aan: pal aan de rivier de Loire is het er inderdaad heerlijk groen, zodat het vlakke terrein erg natuurlijk aandoet. Onder de oude bomen is er centraal op het terrein volop speelruimte voor kinderen met enkele speeltoestellen, een nieuwe speeltuin en een jeu de boules-baan (kansen om weer eens een toernooi te houden wellicht?!). Daarnaast is er een zwembad en tennisbaan aanwezig.

Net als afgelopen jaar beschikt deze camping tevens over een restaurant waar je kan genieten van tapas, regionale- en grillgerechten.

Naast de staanplaatsen voor eigen tent, caravan of camper kun je hier ook kamperen in moderne stacaravans voor 4 tot 6 personen. Het VVV-kantoor van Montsoreau ligt direct naast de receptie, handig voor de culturele uitjes!

Meer info over de camping is te vinden op de website: https://www.campingisleverte.com

Let op!

De campingeigenaar heeft het CMD gevraagd om de reserveringen voor de camping aan te leveren. Op de ledenpagina zal een inschrijvingsformulier worden geplaatst waarop je jezelf en je medereizigers kan registreren voor een reservering op de camping! Voor de geldende tarieven verwijzen we jullie graag naar de volgende link: Tarieven camping 2020

Concertlocaties

Binnenkort meer informatie!

© Copyright - Consortium Musicum Divertimento